Auto pojistka 250A 12V 24V 48V AMIO-03831

Neohodnoceno

Popis zboží

Představujeme vysoce kvalitní automobilový jistič, ideální pro ochranu vašeho vozidla před přetížením a zkratem. Tato pojistka, která funguje jako jistič, je kompatibilní se systémy 12V, 24V a 48V a zvládne až 250A, což z ní činí základní součást každého vozidla pro zajištění bezpečnosti a spolehlivosti.

Klíčové vlastnosti:

  • Univerzální kompatibilita : Navrženo pro provoz na 12V, 24V a 48V systémech, takže je ideální pro různé aplikace v osobních, nákladních a jiných vozidlech.
  • Vysoká proudová kapacita : Pojistka zvládá proudy až do 250A a poskytuje účinnou ochranu proti přetížení a zkratu.
  • Automatický provoz : Funkce automatického resetu eliminuje potřebu ruční výměny pojistek, což zvyšuje pohodlí a bezpečnost používání.
  • Pevná konstrukce : Vyrobeno z odolných a odolných materiálů, což zajišťuje dlouhotrvající a spolehlivý provoz i v obtížných podmínkách.

Aplikace:

  • Ochrana elektrického systému vozidla : Perfektní pro ochranu elektrických systémů v autech, kamionech, karavanech a jiných vozidlech, chrání je před poškozením způsobeným přetížením nebo zkratem.
  • Napájení příslušenství : Perfektní pro ochranu dalšího automobilového příslušenství, jako jsou audio zesilovače, chladicí boxy, vzduchové kompresory a další zařízení vyžadující stabilní a bezpečné napájení.
  • Energetické systémy : Perfektní pro fotovoltaické instalace a jiné energetické systémy, kde je nutná spolehlivá ochrana proti přepětí a přetížení.

Další informace:

  • Snadná instalace : Pojistka se snadno instaluje a její kompaktní design umožňuje bezproblémové umístění do elektrického systému vozidla.
  • Bezpečnost : Vybavena ochranou proti přehřátí a přetížení, která zaručuje bezpečné používání a ochranu vašeho vozidla a jeho vybavení.

Shrnutí:

Autojistič 12V, 24V, 48V 250A je spolehlivým řešením pro ochranu vašeho vozidla a jeho elektrických systémů. Jeho vysoká kvalita, snadné použití a všestrannost z něj činí nepostradatelný prvek jakéhokoli napájecího systému. Zajistěte si svůj klid a bezpečí – vyberte si naši automatickou pojistku a užijte si bezproblémový provoz vašeho vozidla!

Dostupnost Skladem (3 ks)
Kód: 579
310 Kč
Auto pojistka 250A 12V 24V 48V AMIO-03831
Neohodnoceno
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR